Pages

6 Eylül 2013 Cuma

Dünya Devleri WEBİT 2013 Kongresi'nde!



WEBİT, 200'ün üzerinde konuşmacı, 100'den fazla ülkeden 8000 ziyaretçinin katılımıyla CES ve MWC konferanslarını geride bırakacak!


Dünya'nın dört yanında reklama en çok harcama yapan dijitalteknoloji, ve telco uzmanları 6-7 Kasım 2013'de İstanbul'da 5. baskı Webit Kongresi'nde toplanacaklar.
Geleceğe yön veren konu ve konuşmacıların yer aldığı kongrede katılımcılar bilişim dünyasının nabzını tutacaklar.
Dünya standartlarında düzenlenen konferanslarda gündem yaratacak200’ün üzerinde konuşmacıyla Dünya’da yılın en değerli olayı WebitTürkiye piyasası için de öncü olma özelliği taşıyor. Webit kongreleri için100’ün üzerinde ülkeden 8000’in üzerinde katılımcı İstanbul’a akın edecek.
Procter and GambleUnileverAcerMaster CardNokia ve sektörünlider pek çok markası Dünya'nın en inovatif dijitalteknoloji şirketleri, yayıncılar ve kurumlar Webit Kongresi 2013'te olacak.  
Birbirinden iddialı konu ve konuklar Webit’te Buluşuyor
Teknolojinin geleceğinin belirlendiği Webit’te dünyanın en önemliisimlerinin katılımı ile gerçekleşen konferanslarda 3000’in üzerinde temsilciİstanbul Haliç Kongre ve Kültür Merkezi’nde ağırlanacak. Dünyanınher yerinden gelecek katılımcılar için özel programın yapıldığı kongre konuları, teknolojilerikonuşmacı ve etkinlikleri ile teknolojiyle dolu dolubenzersiz 2 gün sunuyor.
11 konferansın yanı sıra workshop’lar, ödül gecesi ve partinin de yer alacağı Webit’te Dijital Pazarlama Ve İnovasyon Konferansı’nda . MobilPazarlama, Sosyal MedyaİnovasyonSiber Güvenlik gibi konular işlenirken Metrix Konferansı’nda CMOCTO ve CIO'lar; Büyük Data(Big Data), Analitik(analytics), Ölçüm(measurements), Etkileyici Reklamcılık(advertising effectiveness) ve İş Zekası(Business intelligence) konularını tartışacaklar.


Webit’e Katılmak İçin Acele Edin
Dünyadaki en inovatif şirketlerle omuz omuza vermek, şirketlerin üst düzey evrensel ve yerel temsilcileriyle tanışmak ve geleceğin teknoloji fikirlerini yakalamak için 6-7 Kasım’da Webit’i kaçırmayın.
Share this post
  • Share to Facebook
  • Share to Twitter
  • Share to Google+
  • Share to Stumble Upon
  • Share to Evernote
  • Share to Blogger
  • Share to Email
  • Share to Yahoo Messenger
  • More...

Nhận Tin Qua Email

Cùng tham gia với hơn 1500 người đã đăng ký nhận tin qua Email với các Tin mới nhất,Nóng nhất trong ngày cập nhật liên tục 24h trên Tintuc.tv từ các Báo Mạng uy tín của Việt Nam!

Khi đăng ký nhận tin,Bạn sẽ nhận được Email từ chúng tôi.Đăng nhập email để hoàn tất quá trình đăng ký.

0 yorum

:) :-) :)) =)) :( :-( :(( :d :-d @-) :p :o :>) (o) [-( :-? (p) :-s (m) 8-) :-t :-b b-( :-# =p~ :-$ (b) (f) x-) (k) (h) (c) cheer

 
Posts RSSComments RSSBack to top
Copyright © 2013 by BLOGGER TEMA TASARIM 5 ∙ Templated by Tin tuc 24h.
Tin tức thời sự cập nhật liên tục 24h từ các báo mạng uy tín Việt Nam.